Välkomna på svetskväll för tjejer

Furhoffs Rostfria vill vara med och öka antalet kvinnor som arbetar som svetsare, ett yrke med goda förutsättningar till anställning. Vi bjuder därför in till en kväll för kvinnor som är nyfikna på svetsyrket och vad det kan erbjuda. Som svetsare kan du arbeta med många olika svetsmetoder inom flera olika branncher - bland annat inom tillverkningsindustrin som hos oss på Furhoffs. 

SVETSKVÄLL FÖR TJEJER_klar.jpg

Under kvällen får du prova på att svetsa med våra erfarna svetsmedarbetare, vi bjuder på mat och dryck och du får matnyttig information om svetsyrket och Lernia berättar hur du går till väga för att bli svetsare. Dessutom har vi utställare på plats som bland annat visar svensk, ekologisk hudvård från Maria Åkerberg. Efter kvällen får du en goodiebag med dig hem. 

Tid och plats
Fredag 28 januari 2022 kl. 17.00 - 20.00. Furhoffs Rostfria Haganders väg 2 541 36 Skövde.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs och du får givetvis låna utrustning och skyddskläder på plats. Kom gärna i oömma kläder och skor.
Åldersgräns: +18 år. 

Anmälan
Begränsat antal platser, så först till kvar gäller för att boka din plats. Skicka din anmälan till matilda.magnisson@furhoffs.se. I anmälan meddelar du eventuella allergier och matpreferenser. Sista anmälningsdag är 14 januari 2022. Kvällen är givetvis helt kostnadsfri.

Varmt välkomna!