Abbe Mikhaels resa hos Furhoffs

 

Furhoffs värnar om sina anställda och lägger stor vikt i att uppmuntra våra anställa att vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att skapa en miljö där anställda känner sig motiverade och inspirerade till att sätta nya mål. Inom företaget har flera medarbetare haft möjlighet att arbeta inom flera områden och växa internt. För oss på Furhoffs är det viktigt att alltid erbjuda enastående, pålitlig och snabb service till våra kunder. Abbe Mikhael är en mycket ambitiös arbetare hos oss som kämpat hårt under sina år här och arbetar idag som säljare för oss.

Abbe har varit anställd hos oss sedan 2019 då han startade sin karriär i kantpressen. Idag arbetar Abbe inom sälj och kundsupport för vår legoproduktion. Vi ska se vad han säger om sin resa.

”Dessa år har varit otroligt lärorika, givande och fyllda med utmaningar ” – Abbe Mikhael

Berätta lite kortfattat om din resa här på Furhoffs.

”Jag skulle beskriva mina år på Furhoffs som otroligt lärorika där jag har kunnat utvecklas och bemöta flera utmaningar, dessa år har dessutom varit fyllda med många roliga minnen.  Samtidigt känner jag en enorm tacksamhet över möjligheten jag fått att utforska och arbeta inom olika avledningar inom företaget som berikat mina kunskaper och gett mig en stor inblick i företaget. Detta öppnade givetvis upp flera dörrar för att möta nya utmaningar samt ny kunskap. Att ha startat min resa i kantpressen och att idag jobba inom sälj är jag mycket stolt över” säger Abbe.

Vad anser du ska finnas inom ett företag för att kunna växa som medarbetare?

”Jag anser att det är otroligt viktigt att jag har varit omgiven utav kompetenta medarbetare, samt att det funnits ett stort engagemang och stöd från företaget. Detta har gjort det möjligt för mig att växa till den mån jag gjort”.

Enligt dig, vad är det bästa med att arbeta på Furhoffs?

”Här på Furhoffs finns det en god gemenskap och en stark tillit till varandra inom företaget, något jag värderar högt”.

Hur skulle dina kollegor beskriva dig som person?

”Mina kollegor skulle beskriva mig som förstående, hjälpsam, och väldigt lätt att kommunicera med”.  

Berätta om ett glatt minne du har ifrån din tid här på Furhoffs?

”Det finns många härliga minnen från mina år här, men jag uppskattar verkligen grillkvällen Furhoffs anordnar varje sommar för alla medarbetare. Det är en kväll som är fylld med skratt och gott umgänge”. 

För oss är kunden det största fokuset, därför är det viktigt att vi har den rätta personalen som finns där för att hjälpa och guida. Abbes resa inom företaget är mycket imponerande och vi ser fram emot fler år med honom som säljare hos oss.

 

Här kan du komma i kontakt med samtliga säljare för legoproduktion!